Dé IT-partner in Gent

 Flexible datacenter
24/7 Professionele service

Multi layer security

Wij staan voor je klaar als een betrouwbare en deskundige full service IT-partner in Gent en omgeving. Het team van Cuarta, gevestigd in Gent en Oostende en actief over heel Vlaanderen, bestaat uit vakspecialisten die je onderneming voorzien van een flexibel en innovatief systeem. Als full service IT-partner bouwen we daarbij op basis van jouw voorkeuren en zorgen we ervoor dat de cyberveiligheid van jouw onderneming op punt staat. Met ons als IT-partner te Gent aan jouw zijde hoef je je geen zorgen meer te maken over je systemen.

Ben je nieuwsgierig naar onze Security oplossingen?

Een volledige service van ons als IT-partner in Gent

Wij werken als full service IT-partner te Gent op basis van vier dimensies: Strategy, Service, Security en Software. Tegenwoordig willen bedrijven namelijk de mogelijkheid hebben om hun data op een veilige manier vanop afstand te raadplegen. Daarbij is ons datacenter de ideale oplossing voor zowel een KMO als een groter bedrijf, omdat je geen eigen, dure servers meer nodig hebt en tegelijkertijd beschikt over een gestroomlijnd systeem voor je dataopslag. Met een 24/7 support en service zorgen wij ervoor dat deze te allen tijde draaiende blijft en jouw zorgen hierover onbestaande zijn.

Support Cuarta
IT collega Cuarta

Laat ons weten wat je nodig hebt

Met ons team aan jouw zijde heb je een betrouwbare IT-partner uit Gent ter beschikking. Om beroep te doen op onze diensten, kun je altijd het online contactformulier invullen of bellen naar +32 9 221 03 83. Wij horen graag hoe wij je als full service IT-partner kunnen helpen met onze innovatieve oplossingen.