Home > Company > About

Over ons

 

Cuarta is je one-stop voor al je IT-projecten

Door een heel goede samenwerking tussen E2S en DutoICT zijn we een partnerschap aangegaan en zijn zo een one-stop-shop geworden voor zowel KMO's als enterprise klanten. Met een expertise in security, software en netwerken kunnen we elke klant helpen met alle IT-projecten en uitdagingen.

 

 

 

Het ontstaan

E2S
E2S is een groep van technologie leiders met een visie en passie voor IT-security. We denken mee met en vanuit de organisatie en reiken tools aan om hun IT-infrastructuur te beveiligen en te optimaliseren. E2S werkt samen met zijn klanten groot en klein voor elk software en security project sinds 1984.

DutoICT
DutoICT is de partner voor B2B en kan je terecht voor al je netwerk vragen. Met ons team kunnen wij je hele IT infrastructuur optimaliseren in veiligheid, functionaliteit, storage en snelheid alsook onderhouden en beheren waar nodig. DutoICT is de go-to netwerkspecialist sinds 2005.

Servcat
Zes partners hebben Servcat opgestart om een gecentraliseerde oplossing te voorzien voor hun IT-noden. Met de investeringen in een datacenter die nodig waren om een aantal oplossingen te laten werken bleven ze deze partners ook voorzien van hun IT diensten maar kwamen er ook een aantal extra opportuniteiten uit voor kleine en middelgrote bedrijven. Hieruit ontstond Servcat.

Cuarta gebouw

 

 

 

Wij leveren cookies
Wij gebruiken tools zoals cookies om essentiële diensten en functionaliteit op onze site aan te bieden, en om gegevens te verzamelen over hoe onze bezoekers met onze site, producten en diensten omgaan. Door op Accepteren (Akkoord) te klikken, ga je akkoord met ons gebruik van die tools analyse en support.