Home > Company > Industries

Industrie

Security en industrie hebben soms een moeiljke relatie. Dit doordat industrie steeds sneller en meer wenst te produceren en bewerken en IT-security dit soms tegenhoudt. Daarom is het voor ons belangrijk dat we hier de geschikte aanvullende tools voorzien. Ook op service vlak zorgen we ervoor dat men 24/7 verder kan. 

industrie

KMO

Bij KMO's draait het steeds om mensen. Wij zorgen voor de geschikte tools om deze mensen te beschermen intern en extern. 

 

KMO

Finance/Banking/Accounting

Geld en geldtransacties zijn de meest geviseerde zaken in de hacking wereld. Hierdoor voorzien we vaak complexere tools voor de databases, maar ook tools die de gebruiker beschermt en waarmee hij toch zijn vrijheid behoudt.

 

Onze experts helpen je graag op weg.

 

Finance/accounting

Health/pharmacy

Patiëntgegevens zijn heel gevoele kwesties. Er wordt door hackers veel inspanning geleverd om deze gegevens te bereiken. Het is dan ook van enorm belang dat we deze gegevens ten volste beschermen.

 

Een up-to-date aanbod met de nieuwste technologie is waar wij naar streven om jouw data te beveiligen.

 

 

Health

Educatie/Scholen

De nieuwe generatie doorheen de nieuwe wereld leiden,dat is een heuse uitdaging. We moeten leerlingen en studenten beschermen tegen zichzelf en de vele dreigingen.

Het is opportuun hen te begeleiden met een sterk netwerk die hun groei steunt.

 

 

Educatie

Retail

Klantgegevens in retail is iets waar elke winkel nood aan heeft. Hun netwerk is dan ook hun backbone voor alle transacties! Maar elke klant heeft echter recht op privacy, hiervoor is het belangrijk dat we deze ten volle beschermen tegen hackers.

Met de juiste tools helpen wij jou handig op weg

 

Retail

Overheid

Overheidsinstanties zijn vaak het doelwit van hackers vanwege hun openbaar karakter. Wij voorzien hier de tools en het netwerk voor veiligheid en innovatie.

 

Overheid

Legal

Alle medewerkers binnen het juridisch kader komen met heel wat gevoelige data in contact, terwijl ze afhankelijk zijn voor hun netwerk om deadlines te kunnen behalen. 

Dat netwerk is veelal een gevoelige plek in de bescherming van de gegevens en de persoonlijke levenssfeer. Laat ons jouw netwerk beschermen en voorkom verlies of diefstal van gevoelige info.

 

Legal

Wij leveren cookies
Wij gebruiken tools zoals cookies om essentiële diensten en functionaliteit op onze site aan te bieden, en om gegevens te verzamelen over hoe onze bezoekers met onze site, producten en diensten omgaan. Door op Accepteren (Akkoord) te klikken, ga je akkoord met ons gebruik van die tools analyse en support.