Home > Data Center

Virtual Private Server (VPS)

De nood om interne servers te plaatsen wordt steeds kleiner en kleiner. De kosten en risico’s die er vaak aan verbonden zijn, worden steeds groter en groter. Wij hosten je servers in ons datacenter.

Wat zijn de voordelen?
- transparante kost
- lage instapkost
- risico's liggen bij ons
- onderhoud is voor ons
- flexibiliteit in specs
- mobiliteit

 

 

 

Virtual Private Server

Gehoste applicaties

Een applicatie plaatsen waar iedereen aan kan en een bepaalde uptime gegarandeerd wordt, is een uitdaging. Zeker als dit een cruciale interne applicatie is of een applicatie waar jouw klanten mee werken. Wij zorgen dat je applicatie in een veilige, vertrouwde en toegankelijke omgeving komt.

Hosted application - colocation

Website hosting

Een website hosten vraagt weinig moeite, maar wij zijn er ook 24/7 voor jou mocht de website down zijn.

Wij gaan verder waar standaard webhosting stopt.

Website hosting

Hosted back-up

Een back-up maken moet een geautomatiseerd proces zijn. Deze back-up intern houden verzekert je enkel tegen gekende serverdefecten, maar een off-site back-up verzekert je ook nog eens tegen brand en andere onvoorspelbare situaties.

 

Hosted back-up

Colocatie

Je wil eigen servers, maar je hebt geen eigen datacenter? Dan kan dat via colocatie. Jouw servers worden bij ons in het datacenter geplaatst, zo ben je steeds zeker dat de stroomvoorziening, internetconnectiviteit en klimaatregeling. Ook wordt de fysieke beveiliging 24/7 gegarandeerd.

 

Wij leveren cookies
Wij gebruiken tools zoals cookies om essentiële diensten en functionaliteit op onze site aan te bieden, en om gegevens te verzamelen over hoe onze bezoekers met onze site, producten en diensten omgaan. Door op Accepteren (Akkoord) te klikken, ga je akkoord met ons gebruik van die tools analyse en support.