Home > Solutions > Security

Endpoint security

De eindgebruiker is vaak de meest kwetsbare schakel. Daarom moeten we deze beschermen voor dreigingen van buitenaf, maar ook tegen zichzelf. Malware is vandaag geavanceerder dan ooit, daarom voldoet een traditionele antivirus niet meer.

Cuarta voorziet de juiste technologie die bij jouw organisatie past.

 

    Endpoint security

E-mailfiltering

We zijn allemaal gebonden aan ons e-mailverkeer. Helaas weten zowel marketeers als hackers dit ook. Daardoor is het essentieel dat jouw e-mails gefilterd en beveiligd worden.

Onze experts kunnen jou hierin adviseren en de juiste producten aanbieden die rekening houden met de werking en de noden van jouw bedrijf

 

    E-mail filtering

Netwerk protection

Het hart van jouw infrastructuur is cruciaal voor de werking van de ganse organisatie, het belang van een goede firewall is dus niet te ontkennen.

Bij Cuarta zijn we bedreven in het veilig en optimaal instellen van firewalls aangepast aan de werking van jouw netwerk.

 

    Netwerk Protection

Data Leakage Prevention

Onze gegevens zijn ons kostbaarste bezit en zijn daarom gevoelig voor diefstal of misbruik. Het is dus niet enkel van belang dat we de toegang ertoe beperken, maar ook dat we controleren hoe de data naar buiten gaat en vooral waarom.

 

Heb je vragen hierover of wens je advies? Wij staan steeds ter beschikking

 

   Data security

Access controle

We kunnen alles van het netwerk dichttimmeren, maar als dit enkel beveiligd is met een gebruikersnaam en wachtwoord blijft de deur volledig openstaan.

Cuarta rijkt jullie de tools aan om dit extra te beveiligen zonder intrusief te zijn in het business gebeuren.

 

 

    Access Controle

Encryptie

Het versleutelen van gegevens mag niet storend zijn voor je business proces. Een goed uitgedokterde encryptie kan heel wat security bijbrengen. Je kan enkel het apparaat encrypteren zodat je beveiligd bent tegen diefstal en verlies of de effectieve data zodat niemand aan de data kan zonder sleutel.

Onze experts helpen jou hier graag op weg.

Wij leveren cookies
Wij gebruiken tools zoals cookies om essentiële diensten en functionaliteit op onze site aan te bieden, en om gegevens te verzamelen over hoe onze bezoekers met onze site, producten en diensten omgaan. Door op Accepteren (Akkoord) te klikken, ga je akkoord met ons gebruik van die tools analyse en support.