Home > Solutions > Service

Datacenter services

Met ons eigen datacenter kunnen wij heel wat services voorzien. Klik hier om deze te bekijken.

Datacenter services

Servicedesk

Onze servicedesk staat 24/7 klaar om je te helpen met al je first-line-support vragen. Dankzij ons ticketingsysteem kunnen we alles mooi opvolgen zodat de klant steeds weet waar we mee bezig zijn.

Met onze service kunnen al jouw medewerkers zich zorgeloos focussen op jouw bedrijf.

 

Service desk

Monitoring

Met onze tool kunnen wij constante monitoring voorzien. Wij volgen jouw systeem proactief op, om op voorspelbare problemen te anticiperen en te handelen nog voor jij problemen ervaart.
 

 

Monitoring

24/7 support

Onze jarenlange ervaring hebben omgezet naar een platform die een totaal pakket voorziet voor elke klant. Zo combineren we ons platform - die voor constante monitoring en automatisering zorgt - met onze 24/7 servicedesk zodat je steeds geholpen wordt en je infrastructuur in goede handen is.
 

Contacteer ons vrijblijvend om te ontdekken of wij jou hiermee van dienst kunnen zijn

 

24/7 support

Managed services

Sommige technologie is soms te complex om zelf te managen. Daarom kunnen wij dit voor jullie beheren. Dit in combinatie met een helpdesk, die je kan assisteren met kleine zaken.
 

Managed services

Wij leveren cookies
Wij gebruiken tools zoals cookies om essentiële diensten en functionaliteit op onze site aan te bieden, en om gegevens te verzamelen over hoe onze bezoekers met onze site, producten en diensten omgaan. Door op Accepteren (Akkoord) te klikken, ga je akkoord met ons gebruik van die tools analyse en support.