IT support en service in Kortrijk

 Flexible datacenter
24/7 Professionele service

Multi layer security

Ben je op zoek naar een bedrijf dat jou kan helpen met je IT in Kortrijk en omstreken? Dan ben je bij Cuarta aan het juist adres. Ons experten team kijkt samen met jou naar een betere flow en netwerk in het bedrijf. Dit steeds met veiligheid, efficiëntie en jouw core-business als kernpunten. Kom daarom bij ons voor jouw IT services in Kortrijk.

Ben je nieuwsgierig naar onze service oplossingen?

Waar kunnen wij jou bij helpen met IT service en support in Kortrijk?

Wij werken steeds op basis van onze vier pijlers. Met Security bouwen we een mooi beveiligd netwerk uit die je data en ook je mensen beschermd tegen alle dreigingen. Hierbij voorzien we de juist software voor om alles samen te laten werken. Daarvoor gebruiken we de juiste Strategie op zodat we steeds weten wat er in het bedrijf belangrijk is. Dit steeds met onze 24/7 Service zodat je steeds geholpen kan worden. Zo proberen we steeds te anticiperen op elk mogelijk probleem. Wij staan als een betrouwbare IT-collega aan je zijde.

Heeft u vragen ?

Support Cuarta
IT collega Cuarta

Werk flexibel en veilig uit onze Cuarta Cloud

Werken vanop verschillende locaties is vandaag de dag een must geworden. Uiteraard moet dit ook steeds op een veilige manier gebeuren. Hiervoor bouwden we de Cuarta Cloud. Zo is er geen nood meer aan vaak te dure eigen servers en heb je steeds een overzicht in kost. Niet enkel de onoverzichtelijke kost valt weg maar we nemen ook het constante onderhoud en herstellingen op onze rekening, zo ben je zeker up and running tijdens je belangrijkste business uren.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Op zoek naar een vlotte en veilige virtuele werkplek? Dan kunnen wij zeker iets betekenen voor jouw bedrijf in of rond Kortrijk. Je kan gebruik maken van één van onze vele diensten en we staan 247 klaar voor jou. Je kan ons bereiken via het online contactformulier of door te bellen naar +32 9 221 03 83.