Digitaliseren van jouw bedrijf - hoe doe je dit?

"Want elk puzzelstukje telt"

Heb je hulp nodig bij het digitaliseren van jouw bedrijf? Dan is Cuarta er voor jou! Wij zijn gespecialiseerd in het automatiseren van een bedrijfsproces en bieden doeltreffende IT- en ICT-oplossingen aan voor diverse bedrijven. Het digitaliseren van jouw bedrijf is vandaag de dag een noodzaak voor elke ondernemer – klein of groot. Met Cuarta helpen we je graag met onze vier pilaren samen te zoeken naar jouw digitaal traject.

Elke KMO bestaat uit verschillende facetten en diensten: Human Resources, finance, legal, sales, marketing, operationeel, management enzovoort. Soms zitten al deze diensten samen bij éénzelfde persoon en soms bij verschillende mensen of teams of worden deze uitbesteed aan derde partijen.

Het is aan ons om deze diensten vlot en succesvol te doen samenwerken. Dit doe je altijd door de juiste tools en structuren toe te passen. En daarvoor zijn de Cuarta collega’s, want jullie business is onze corebusiness. Wij automatiseren graag jouw bedrijfsproces.

CUARTA, JOUW IT-COLLEGA, LAAT IT VOOR JOU WERKEN!

Hoe gaan we te werk?

Het digitaliseren van jouw bedrijf in vijf fases

Schakel je ons in voor het digitaliseren van jouw bedrijf? Onze optimalisaties gebeuren steeds in vijf fases. Elk van deze fases is essentieel in het totaalproces waarbij we een volledige structuur aanbrengen die toepasselijk is voor elke KMO. Je schakelt ons dus met een gerust hart in voor het automatiseren van jouw bedrijfsproces.

"Goede afspraken maken altijd goede collega's."

Analyseren

Voor het digitaliseren maakt Cuarta een analyse van jouw bedrijf en de huidige workflows. Maar ons team analyseert ook de netwerk set-up en security set-up. Dit is voor ons de ideale combinatie tussen de businessstructuur en IT en de perfecte grondlaag om een optimalisatieproces op te bouwen.

Centraliseren

Cuarta centraliseert alle data en zoekt met de klant naar een centrale tool/infrastructuur om alle software aan te koppelen. Hierbij vereenvoudigen we het initialiseren van nieuwe tools en het onboarden van nieuwe gebruikers.

Digitaliseren

De meeste processen zijn reeds gedigitaliseerd, dus focussen we ons op de huidige menselijke acties om deze foutmarge te proberen uitschakelen of reduceren. Dit zal niet enkel bevorderlijk zijn voor de werking maar ook op het milieu en de communicatie intern. Het digitaliseren van jouw bedrijf is dus een goede zaak.

Dankzij het centraliseren en digitaliseren van meeste processen, kunnen we deze processen beter doen samenwerken en automatiseren. Het automatiseren van een bedrijfsproces zorgt voor een verlaagde operationele kost en een verhoogde ROI op bijhorende projecten.

Optimaliseren

Eens we doorheen alle fases gegaan zijn, gaan we alle in kaart gebrachte processen verder optimaliseren door te evalueren, bij te sturen en te monitoren op technisch en business vlak.

CUARTA, JOUW IT-COLLEGA, LAAT IT VOOR JOU WERKEN!

Contacteer ons

Neem contact met ons op als je nieuwsgierig bent naar onze diensten

Wil je een specialist inschakelen voor het digitaliseren van jouw bedrijf? Dan is Cuarta jouw ideale partner! Wacht dus niet langer en neem contact met ons op! Heb je nog vragen over het automatiseren van een bedrijfsproces of ben je op zoek naar efficiënte softwareoplossingen? Ook dan staan wij voor je klaar. Je bereikt ons door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar +32 9 221 03 83.